Welke crypto kopen?

Een veel gestelde vraag. Het hangt voornamelijk af van jouw persoonlijke situatie. Wil je zo snel mogelijk rendement zien, of zoek je simpelweg een goede duurzame investering? Moet deze ook klimaatvriendelijk zijn? Natuurlijk wil je zo goed mogelijk inschatten of en hoeveel crypto kopen je oplevert. Hoewel dit uiteindelijk altijd afwachten is, gelden sommige crypto absoluut als de meest veelbelovende. Wil je crypto kopen, dan loont het om je goed te verdiepen in de materie waaronder de whitepapers met roadmap en de teams achter de munten.

Welke crypto kopen de meeste mensen?

In de afgelopen jaren zijn de belangrijke crypto om te kopen, naast Bitcoin o.a. Ethereum en Cardano. Deze crypto zijn al redelijk wat jaren bekent, behoren tot de derde generatie, en stijgen best sterk. Cardano heeft als uiteindelijk einddoel het financiële besturingssysteem van de wereld te worden. Verder is er door de opkomst van de Metaverse ook het e.e.a. aan munten/altcoins onstaan die daar direct betrekking op hebben, denk aan Decentraland (MANA) en The Sandbox (SAND). Deze hebben volgens de kenners een goede toekomst in het verschiet. Dan is er de SNX (Synthetix) een DEX (Decentrale Exchange). En niet te vergeten de GRN. Waar duurzaamheid op plek 1 staat. Beveiligd met Proof of Stake v2. Levert hoge snelheden en lage toeslag. Zal per juni 2022 gelist worden.

Slim crypto kopen

Welke crypto je ook wilt kopen, het is verstandig om eerst in te schatten welke crypto hard zullen stijgen, of in de toekomst kunnen stijgen. Daarom moet je de markt nauwlettend in de gaten houden. Hiervoor zijn diverse handige apps te downloaden, welke je op de hoogte stellen van de laatste koersen. Hiervan zijn de bekendste (Nederlandse) apps: Binance, Bitvavo, Coinbase, BLOX en Knaken, etc. Ook zijn er veel experts op het gebied van crypto die regelmatig hun visie geven op het kopen van crypto. Zoek uit wie ze zijn en volg ze, bijvoorbeeld op de social kanalen als Twitter, Linkedin en Telegram! En denk eraan; zet alleen geld in wat je echt kunt missen!

Share this article

Latest News
Project Updates
Latest Promotions

Currently we have no promotions.
Please contact us or join our Telegram if you see any promotions/airdrops/campaigns using our name.